ANUNT 2018: Miere de albine din Biostupi (2016 - 15 RON/KG | 2017 - 25 RON/KG) ambalata in bidoane de 6L sau 5L precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

ANUNT 2018: 16-18 Februarie 2018 - Targul Mierii Campina (Casa Tineretului) | 3-4 Martie 2018 - Targul Apicol Cluj-Napoca (Parcarea Cora) | 10-11 Martie 2018 - Targul apicol de la Iasi (Parcarea Carrefour Era - Pacurari) - Bio Stup va fi expus si disponibil pentru comercializare. Va asteptam!

Punerea caturilor si pregatirea familiei de albine din Bio Stup de cules si inmultire dirijata

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Suntem pe 12 Iunie 2014 la stupina impreuna cu domnul Emil din Bacau care a cumparat cateva familii de albine si doreste sa mai afle cate ceva. Pentru lucrul optim cu Bio Stupul recomand si volumele:
Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - IOAN URSU

In acest film deschidem o familie de albine din Bio Stup unde am recoltat de doua ori pana acum fagurelul din rama capcana a varroa destructor. In aceasta familie doresc sa imping lucrurile pentru a declansa schimbul linistit de matca si veti vedea cum voi proceda. Cateva repere din acest film:
Min 9:20 - Prezint rapid planul pe care il am pentru a provoca schimbul linistit de matca
Min 12:00 - Prezint felul simplu si eficient in care am paracticat hranirea in folie dubla de iarna aceasta folosind miere cristalizata si turte apiluk.
Min 25:00 - Recoltam si degustam putin laptisor de matca
Min 1:10:18 - Montarea caturilor in diverse scenarii (cu rame de cat foaie sau crescute).
Versiunea acestui film pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU