ANUNT 2019: Dragilor am ajuns la o varsta la care nu mai pot face fata singur muncii la o stupina asa mare si am hotarat sa pastrez doar strictul necesar. Mai mult, doresc sa ma axez in principal pe proiectul cu educatia elevilor la matematica iar munca la stupina imi consuma foarte mult timp. Asadar vreau sa vand surplusul de biostupi deja pregatiti cu roi pe 6 rame, cu ramele pline cu miere cu tot. Pretul unui roi este in jur de 290 RON, dar totul este negociabil in functie de cantitate si va rog sa ma sunati Tel: 0722.786.515 pentru a discuta concret ce doriti sa cumparati. Aici gasiti un film cu o prezentare

15 Iulie 2012: N-am mai putut filma si ingriji stupina mea pentru ca Eduard Rotaru - 0763434889 mi-a FURAT-O cu complicitatea grupului infractional din care face parte (politie, justitie, organe locale si CFR Barlad)

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
In urma multelor telefoane primite si a diferitelor mesaje de pe Blog, Facebook, Email etc, am hotarat sa va prezint motivul pentru care n-am mai putut posta filme de la stupina mea. Motivul este unul simplu si destul de trist pentru ca Eduard Rotaru (il puteti vedea in acest film la min 00:30), Tel: 0763434889, rotaru.eduard@gmail.com, Facebook: http://www.facebook.com/eduardsialexandra.rotaru (lui puteti sa-i multumiti pentru asta) impreuna cu prietena sa (Alexandra) si tatal sau (Ion Rotaru), m-au pacalit si atras cu stupina pe un teritoriu ingradit de ei (nefiind proprietatea lor privata) si au sechestrat-o spunand ca este a lor in vederea obtinerii de fonduri europene. Abuzul lor este fara margini si cu atat mai dureros cu cat se pare ca politia locala din Barlad, jud. Vaslui colaboreaza cu ei, cu hotii. Va dati seama ca durerea mea a fost si este foarte mare si de atunci ma lupt sa dovedesc autoritatilor si judecatorilor ca stupina este a mea si sa incerc sa recuperez ce se mai poate, daca se mai poate. In filmul urmator va prezint mai multe detalii:


Mai jos este filmul din dimineata zilei de 15 Iulie 2012 cand la comanda lui Eduard Rotaru (cu el vorbeste la telefon in film), tatal sau, Ion Rotaru, mi-a interzis accesul la stupina si chiar m-a agresat. Va rog sa scuzati cele cateva injuraturi suburbane ale individului, pentru ca acesta este nivelul sau. In film el afirma ca locul acela este proprietarea sa. Daca cineva se apuca si ingradeste un loc in proprietatea statului aflat langa o langa o halta feroviara si afirma ca e proprietatea sa, credeti ca asa si este? Veti vedea la sfarsit si 49 (asa au numarat cei de la politie) din cei 50 de stupi cu care am iernat 3 in 1 (150 de familii de albine) in iarna 2011-2012, pe care i-a scos si aruncat foarte aproape de vatra initiala. Bineinteles ca albina s-a intors inapoi la vechea vatra si deci practic acele lazi au fost devastate. Acum incerc sa vad ce se mai poate recupera din ei.


Harta cu zona unde mi-a fost furata stupina (Halta Bujoreni de langa Barlad)
Puteti da click pe + si - pentru a apropia sau departa harta.

Aici sunt filmele facute inainte de 15 Iulie 2012, atunci cand mi-am mutat stupina pe noua vatra (Halta Bujoreni de langa Barlad):
  1. 29 Mai 2012 - Stupina pe noua vatra, rama capcana in actiune, aspiratorul de varroa 100% natural
  2. 30 Mai 2012 - Analiza unei familii de albine si operatii din aceasta perioada
  3. 30 Mai 2012 - O situatie inedita dintr-o familie de albine, sansa declansarii cresterii de botci de calitate
  4. 9 Iunie 2012 - Selectia matcilor si imperecherea folosind "Bio Stupul - Ioan Ursu"
  5. 14 Iunie 2012 - Continuam cu selectia si imperechierea matcilor nefecundate aduse de la Manastirea Tisa Silvestri
  6. 22 Iunie 2012 - INEDIT: Familia de albine hotaraste schimbarea reginei iar aceasta se opune
  7. 22 Iunie 2012 - Inmultirea albinelor - Volumul 3 al Scolii de Apicultura va fi dedicat in mare acestui subiect
  8. 27 Iunie 2012 - Nucleele de imperechere - "Scoala de Apicultura" - Volumul 3 va avea un astfel de continut
  9. 5 Iulie 2012 - Plan de captare naturala a varroa la Bio Stup si dupa ce puietul de trantor nu mai e crescut
  10. 6 Iulie 2012 - Incercari de redresare a unui nucleu besmeticit
  11. 6 Iulie 2012 - Matca in semicarantina produce rama capcana de varroa ce va fi deparazitata intr-un stup special pregatit
  12. 6 Iulie 2012 - Dialogul dintre matca si fam. de albine pentru a stabili schimbul linistit
  13. 6 Iulie 2012 - Tanara matca isi elimina concurenta inainte de zborul de imperechere
  14. 6 Iulie 2012 - Introducerea nestresanta a unei matci intr-o familie de albine, folosind spatiul ramei claditoare

In filmul de mai jos povestesc despre modul cum evolueaza procesul penal si civil al furtului stupinei mele. Veti descoperi un grup infractional organizat format din Autoritatile locale, CFR Barlad, Politia Transporturi Feroviare si Justitie.


La inceput mi s-a parut o gluma proasta. Gluma s-a ingrosat de indata ce am constatat ca politistul Cernat de la TF Falciu a intocmit un proces verbal de constatare fara sa ma implice si pe mine. De fapt el m-a impiedecat sa-mi iau stupina in doua randuri, aceasta aflandu-se pe un teren neutru, fara ca Rotaru sa aiba act de proprietate (vatra stupinei a fixat-o in com. Banca). Toate abuzurile savarsite de acest grup le vedeti in filmul de mai jos.


Discutie purtata cu cei doi comisari de la IGP ca urmare a sesizarii facute la Min de Interne


Hotararea judecatoreasca proces civil

Recursul la Hotararea judecatoreasca proces civil

Concluzii recurs la procesul penal


Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

21 de comentarii:

Daniel V. spunea...

Incredibil, incredibil, de ne imaginat ce se poate întâmpla cu un om de buna credința.
Nu sunt un apicultor, am avut o tentativă de a începe acestă tradiție dusă de bunicul meu dar din cauza unor probleme nu am putut. De fiecare dată când va urmăresc parca îl vad pe bunicul meu (aveți și unele trăsături comune).
Așteptam postările dv. dar nu veneau, în suflet parcă presimțeam că sa întâmplat ceva.
Sincer regret și nu pot crede parcă este ireal ce sa întâmplat.
Dar dv. fiind un om puternic trecut prin foarte multe probleme eu cred ca veți trece cu bine de această nemernicie care nu poate fi clasificată.
Nu știu cum am putea să vă ajutam?
Poate cu o petiție noe line.
Încercați și print-ro emisiune TV...
Nu se poate acest furt (escrocherie) trebuie rezolvată pedepsită și toți acoliții lor.
Va urez forța, tărie și multă sănătate de a trece peste acest jaf de ne imaginat.

Bogdan spunea...

Domnule profesor, fruntea sus, curaj si chiar daca lucrurile nu vor iesi asa cum doriti dumneavoastra sa nu va ingrijorati, deorece eu consider ca sunteti un om trecut prin multe ale vietii si in acelasi timp, capabil de a o lua de la capat ori de cate ori este nevoie.
Astept cu nerabdare urmatoarele dumneavoastra filmulete postate pe internet si sper cat de curand, sa pot achizitiona volumele de DVD-uri lansate de dumneavoastra.
Deocamdata nu am stupi, sunt in faza de documentare, urmand, in primavara, in functie de posibilitati sa imi intemeiez o mica stupina pe care sa o conduc urmad valoroasele dumneavoastra invataturi.
Sa va dea Bunul Dumnezeu multa sanatate si dumneavoastra si sotiei si sa aveti multe satisfactii din toate punctele de vedere!

Bogdan - Dambovita

Anonim spunea...

Buna seara domnule profesor, nici nu stiu cum sa incep... ce ai putea sa_i spui unui om, care a muncit atat de mult si nea invatat si pe noi tainele acestei frumoase meserii de apicultor, pentru al incuraja dupa acest eveniment foarte neplacut? Foarte greu de imaginat ce este acum in sufletul dumneavoastra dupa aceasta pierdere ENORMA... In ziua de azi banii inebunesc oamenii. Cand dau de cascaval uita de tata, mama, frate, sora si de toti din jurul lor. Se gandesc doar la bani, in loc sa se gandeasca la faptul ca adevarata avere a omului este fapta buna izvorata dintr_o inima curata. Cred cu tarie ca veti depasi acest moment si veti reusi sa va duceti stupina la un nivel mai inalt decat cea care va fost luata cu japca. Fie ca Dumnezeu sa va ajute, sa duceti la bun sfarsit si aceasta problema cu acesti escroci. Chiar daca sunt mana in mana cu autoritatile si cu justitia romana sa nu va pierdeti speranta pentru ca Dumnezeu va va da ceea ce vi se cuvine prin alte misloace. Trebuie doar sa credeti in El. Despre acest stup, al dumneavoastra, spun ca este foarte bun la inmultire. Spun asta din propria experienta. Am achizitionat 2 familii de albine, la floarea soarelui din anul 2011, iar din primavara 2012 pana prin iulie am facut 13 roiuri, din care unul cu o matca batrana iar ceilanti 12 cu matci produse si imperecheate in acest model de stup, din care 5 de schimb linistit si 7 de roire. Acum am 12 roiuri in 4 lazi 3 in 1 si unul mai puternic intrun stup separat. Mentionez ca le stimulez de cand leam facut. Rezerve de hrana au dar trebuie mentinuta ponta matcii. Sanatate si sa auzim de bine. Cu stima Razvan

Anonim spunea...

Buna ziua somnule profesor,

Vreau sa va spun ca va urmaresc cu interes si am invatat foarte multe din filmele pe care le-ati postat. Mi-am achizitionat si un stup de la Viorel, pe care il folosesc in mica mea stupina (am 2 familii). Imi pare foarte rau ca ati patit aceasta nenorocire. Este tradiv sa mai spun ceva. Sincer, mie nu mi-au placut acei tineri de cand am vazut filmul postat in iarna. Nu cunosc detalii, dar cred ca nu ati facut vreo intelegere scrisa cu acele persoane. Ar fi fost foarte bine sa aveti un contract. In astfel de situatii, cand sint in joc bunuri, bani si multa munca, este bine sa existe o intelegere scrisa care sa detalieze toti termenii asocierii. Macar pe viitor sa aveti in vedere sa faceti intelegeri scrise, va ofera o arma intr-o eventuala lupta.

Acum, in situatia data, eu cred ca aveti slabe sanse (fiind vorba de tara noastra) sa castigati ceva in instanta cu aceste persoane. Chiar daca, prin reducere la absurd (ce a ajuns justitia) o sa castigati un eventual proces, la cum arata persoanele, nu vor avea un sfanta ca sa va despagubeasca. Astfel, eu va spun sa fiti tare si sa va concentrati pe proiectul dumneavoastra si pe un alt obiectiv care ar trebui sa fie refacerea stupinii dumneavoastra. Mult succes!
Marcel

Anonim spunea...

Domnule profesor,
imi doresc sa aveti castig de cauza la procuratura sau la judecatorie, insa va sfatuiesc sa va resemnati pt ca pierderea ce va produs-o nemernicii nu se poate recupera. Singurul care poate face dreptate este Dumnezeu. Pana la El o sa va manance toti ,,sfintii" care nu vor dreptate ci numai foloase necuvenite. Cel mai mult imi este mila de familiile de albine ce vor fi ,,ingrijite" de membrii fam. Rotaru care nu au nici cel mai mic respect pentru aceste vietuitoare atat de folositoare acstei planete pe care traim. Lipsa totala de deontologie profesionala. Inca odata repet faptul ca specia umana n-o sa poata niciodata sa se ridice la nivelul de existenta ale unei familii de albine.
Am folosit cu succes modelul 3 in 1 de la primul model executat la Constanta cu modificarile din anii 2011-2012 si sa va dea Dumnezeu multa sanatate pentru efortul dvs de a arata din tainele stuparitului.
Curaj si de la capat!
Totoescu Petru

Anonim spunea...

CRISTIAN din FRUMOASA BACAU sunt un mare admirator al dumneavoastra,va respect, si va doresc sa treceti cu bine peste aceasta perioada grea din viata.DUMNEZEU va va ajuta cu siguranta,sper sa continuati cu proiectul BIO STUP sa nu va descurajati pentru ca noi va suntem alaturi

Apicultorul spunea...

Popa Dan din Galati va saluta si va respecta pentru munca depusa! Va multumim ca avem ce invata de la dumneavoastra ! Mare om.

Anonim spunea...

Multa tarie de caracter si daca puteti, iertati, veti primi mai mult. Un admirator.

Ioan Olaru spunea...

Ce pot zice mai mult decat frustrare pacat pentru munca depusa de 2 ani dar nu anteleg un lucru aceasta stupina a fost mutata an luna iunie se vede foarte bine pe filmare nu anteleg cum dupa 1 luna totul a luato razna an halul acesta .Acesti stupi au fost filmati si pe vatra anterioara ar trebui sa se ia an considerare aceste lucruri.
Iar paguba se poate recupera ,dar stiti acest lucru mai bine ca oricine.Numai sanatate.

Anonim spunea...

Domnule profesor, este incredibil dar adevărat ce vi s-a întâmplat şi asta se întâmplă la oameni de bună credinţă, mărinimoşi, educaţi, care nu bănuiesc cât de plină e societatea de năpârci de felul acesta, năpârci care cresc pui mai feroce ca ei. E foarte trist însă că nici nu ai nădejde într-o dreaptă judecată. De aceia trebuie să mediatizaţi această întâmplare la unele televiziuni cu reting. Măcar atâta compasiune sufletească să aveţi şi speranţa că într-o zi, va veni un Ţepeş şi pentru astfel de oameni. ÎNTOARCE-TE ŢEPEŞ

Muncind din greu, cu gâtul ros ,,de traistă şi de jug”,

De sărăcie vrei să scapi, chiar dacă ,,tragi la plug”. . .

Şi-atunci când crezi că ai scăpat, ai adunat o brumă,

De Euro sau Dolărei. . .Şacalii te zugrumă!. . .

Ei legile le-au potrivit, doar pentru ei, mârlanii. . .

Cu promisiuni te-au aburit, spre ei să curgă banii!. . .

Rechini sunt mulţi, proşti, cu tupeu şi moace de călăi,

În jocul lor dac-ai intrat, e vai de toţi ai tăi!. . .

Te zbaţi, cum peştii pe uscat, să-ţi aperi existenţa,

Numai puţin de-ai scăpătat, ciocoii-şi fac prezenţa! . . .

TOT ce-i posibil pentru ei, la tine-i. . . ILEGAL!

,,Dreptatea nu-i pentru căţei!” Îţi mârâie-un şacal! . . .

Ce poţi să faci? Încovoiat să-ţi târâi sărăcia

Şi să oftezi când te-a scuipat şi necinstit soţia! . . .

De te aprinzi, ca să găseşti pe undeva Dreptatea,

Un pas de faci şi nu plăteşti, îţi pierzi şi sănătatea! . . .

Sistemu-i bine închegat, au ,,înflorit”. . .călăii!

Palate ei şi-au ridicat şi-i apără. . .,,dulăii”!

Nu-i poţi stârpi, sunt apăraţi de legi şi bodygoarzi!. . .

De sărăcie poţi să scapi, doar de-ţi dai foc, să arzi!

Un singur leac. . . poate ar fi: Un ŢEPEŞ, de se-ntoarce,

Să-i văd în ţeapă într-o zi, cum sufletul le stoarce,

Să văd, DREPTATEA coborând pe-al Ţării mele plai,

Iar sărăcia-n veci plecând, din acest COLŢ DE RAI!. . .
Iar ,,ursul meşter la albine", va rămâne acelaşi om vrednic, harnic şi necesar nouă, care l-am îndrăgit şi îl urmăm în această minunată împărăţie a albinuţelor. Cu stimă, Ionel, prieten cu Viorel şi ucenicul dumneavoastră.

Anonim spunea...

Buna seara Domnule Profesor,va salut si va inbratisez din departare.Ma numesc Maria Mihalache sant din Galati si va urmaresc pe internet de citeva luni,sint impresionata de munca dumneavoastra.De ce oare ,un om ca dumneata s-a intilnit cu acei nemernici,si nu
s-a putut intilni cu sotul meu,care este inebunit dupa albine,si care mereu i-mi spune ca va intemeia o stupina .Nu stie multe lucruri stiintifice despre albine ca el este de meserie timplar a lucrat multi stupi pentru stuparii din sat si nici tratamente sa le dea nu stie,dar le indrageste ff mult,de acea va rog foarte frumos daca aveti plecerea sa-mi raspundeti cat costa un stup de albine gol,de acela nou-bio,cit costa o familie ,si daca puteti vinde.Eu doresc din tot sufletul multa sanatate putere sa refaceti ce au distrus acei nemernici,care ne fac tara de ras.Nu cred ca se va face dreptate in cazul dumneavoastra,dar stiti ce nici in alte tari nu se face dreptate,asa ca decit sa pierdeti timpul mai bine va ocupati de albine,ca ele va rasplatesc injecit munca.Sunt plecata de 5 ani din tara am intilnit multe situatii dificile am vazut multe lucruri interesante,si ca o alinare pentru dumneavoastra va spun ca nici aici nu se face dreptete,avocatiisunt la fel de corupti in toata lumea.Cind voi veni acasa vreau daca imi permitetiisa va facem o vizita la Bacau.Cu stima si respect Maria si Danut.


Anonim spunea...

Nu pot intelege cum de se intampla asa ceva... sunteti din carpa?
O sticla cu benzina peste "proprietate" si apoi foc, nu se poate?
Vreti sa ne adunam cativa cititori ai acestui blog, cu cagule pe fata si sa rezolvam problema?
Trebuie numai sa spuneti - eu sunt chiar din judetul Vaslui! :)

Anonim spunea...

Tocmai am terminat de vizionat si volumul 5 al videomanualului apicol si am urmarit si acest fimulet,sper ca nu deranjez cu atatea mesaje dar nu ma pot abtine trebuie sa zic ceva altfel nu pot dormi.Aici vreau sa zic ca este clar ca sa furat albina sa comis frauda si probabil sant atatia complici iar interesu pentru 2 miliarde sa fie chiar asa mare pentru ca riscu din partea lor este prea mare iar prada trebuie anpartita si nu cred ca ajunge la atatia oameni.
Ca ssi hienele anpart prada si la sfarsit raman tot flamande,pe cundeva an acest moment sant prea multe dovezi anpotriva lor latul se strange iar sansele an acest moment sant de 50%-50% asa ca sperati an continuare nu va pierdeti speranta ,cad esti cazut la pamant atunci e mai periculos findca te simte adversaru.
Ati ramas cu acele albinute acea este rasplata lui dumnezeu si veti vedea an primavara ca am dreptate munca dumneavoastra na fost pierduta ea este anpartita antre noi acesti oameni care au ancredere an aceasta tehcnologie cum sant eu si mult altii antradevar santem la anceput dar cei peste treizeci de ani de experienta ai dumneavoastra noi santem continuarea si vom continua poate multi ani si cu putin noroc si copii nostrii vor continua si totul va merge anainte si vedeti totul pleaca de la radacina iar radacina sateti dumneavoastra asa ca bucurativa si numai fiti trist adevarata valoare si munca care ati depuso santem noi cei care continuam si speram si am sperat an dumneavoastra ca veti reusi si ati reusit aci este multlumirea.
Antradevar procesele sant lungi probabil veti depasi performantele care leati avut pana se termina eu asa vad lucrurile numai bine sa fiti sanatosi ca acesta este cel mai inportant lucru.

Cu drag Ioan din Covasna

Anonim spunea...

Buna ziua,

Domnule profesor, nu am studii juridice dar, pot spune ca inteleg de ce judecatorul respinge unele chestii din cele ridicate de dumneavoastra. Ma refer la chestiunile cum este cea cu comportarea domnului in cauza care astepta sa pice ceva in halta respectiva. Acestea nu fac, intr-adevar, obiectul procesului dumneavoastra. De ele ar trebui sa se ocupe politia. Cred ca o plangere in acest sens facuta impotriva CFR-ului, sau macar la sediul central al CFR, in legatura cu modul de inchiriere, cu combustibilul, etc. ar avea succes, mai ales in contextul vanatorii pornite la CFR.

Daca nu aveti avocat, cred ca ar trebui sa va angajati unul.

In rest va doresc sanatate si putere. O sa treceti si peste asta intr-un fel sau altul. Important e sa nu va abateti de la activitatea legata de albine.

Marcel

Anonim spunea...

Anonim spunea...
Domnule profesor va felicit ca nu va lasati calcat de acesti nesimtiti corupti care ajung in functii inalte. Va urez din suflet sa va rezolvati cat mai repede problema si rog pe bunul Dumnezeu sa va intareasca si sa va intelepteasca. Sanatate multa dvs si doamnei. Va asteptam la Iasi.

Cu multa stima si drag Ioan Dascalu. Nu uitati sa ne tineti la curent cu privire la proces dar si cu privire la proiect.

Anonim spunea...

Da bineanteles tot trebuie sa te zbati sa lupti dar uite o antrebare
In cazul in care as primi o sentinta definitiva si irevocabila in Romania si consider mi ca s-a facut o nedreptate ma pot adresa Curtii supreme de justitie de la Haga? Daca este posibil cum poate fi trimisa reclamatia? Prin internet, posta sau personal?
Aceasta antrbare are si raspuns bineanteles si se poate face dreptate dar e parerea mea personala si motivul dumneavoastra de a nu renuta si a spera dar iata si raspunsul la aceasta antrebare ca persoana fizica.
Personal nu va puteti adresa Curtii Internatinale de Jusititie de la Haga. Curtea Internationalade justitie judeca doar conflicte aparute intre statele membre ONU.
Pentru apararea drepturilor Dvs. in fata Statelor Membre, va trebui sa va adresati in scris Curtii Europene a Drepturilor Omului de la Strasbourg, un oras la granita Germaniei cu Franta.
Dreptul de a depune plangere in fata Curtii Europene a Drepturilor Omului se prescrie in termen de 6 luni de l epuizarea cailor de atac din Statul Membru.
Cererea trebuie adresata la destinatarul :
The Registrar
European Court of Human Rights
Council of Europe
F-67075 Strasbourg Cedex

sau

prin fax:
European Court of Human Rights
Council of Europe
67075 Strasbourg-Cedex
France

Referitor la CEDO
Cererea poate fi scrisa în una din limbile oficiale ale Curţii (engleza şi franceza), dar de asemenea şi în una din limbile oficiale ale Statelor care au ratificat Convenţia. Deci si in limba romana.
La început Curtea trebuie să examineze dacă cererea Dumneavoastră este admisibilă : aceasta înseamnă că cazul trebuie să satisfacă unele condiţii definite în Convenţie. Dacă condiţiile nu sunt satisfăcute, cererea Dumneavoastră va fi respinsă.
Ţinând cont de supraîncărcarea actuală, prima examinare a cererii Dumneavoastră de către Curte poate avea loc si după un an. Unele cereri pot fi calificate ca fiind urgente şi examinate într-un mod prioritar, mai ales dacă este pus în cauză un pericol care ameninţă integritatea fizică a reclamantului.
Daca consultati un avocat si aratati aceasta posibilitate an fata celor cu care va luptati probabil se vor stradui mai mult pentru a va face dreptate chiar sant curios despre cum evoluiaza acest proces iar daca santem membrii UE sa ne facem dreptate ca an orice tara libera si democrata nu cu hoti si talhari,sanatate si numai bine IOAN din COVASNA

nosmas spunea...

Va salut,cu drag urmaresc filmuletele Dumneavoastra atat eu, apicol cat si fetita mea care este indragostita de modul de predare al matematicii prin internet.Domnul Ursu faptul ca sunteti un om deschis,onest,dornic sa invete pe altii sa munceasca cinstit si sa -si castige painea tot intr-un mod cinstit,v-au atras antipatia "sistemului" care nu este deloc compatibil cu caracterul mai sus descris si dupa opinia mea nu era decat de asteptat sa fiti supus la asfel de tratamente.Nu pot invoca ajutorul divin (daca ar fi existat ar fi intervenit deja sau ar fi impedicat incidentul)dar faptul ca va suntem alaturi conteaza si valoreaza mai mult decat orce este material.Stiu ca sfaturile (si ele nu sunt putine)va sunt de prisos asa ca nu am nici unul ,sunt sigur ca ceea ce invatam din proprie experienta nu putem repeta(greseala)decat daca suntem idioti.Am trecut milimetric pe langa un asfel de fenomen in primavara lui 2012 cu un tip din Ploiesti fost colonel(atentie! ecscrocii sunt oameni cu carte care cunosc legea si lucreaza la limita ei ,in favoarea acestora)pe nume George Teodorescu .In momentul in care stupii mei erau in curtea sa si atitudinea acestuia s-a schimbat,etc. am decis si intr-o noapte singur asa cum venisem am decis si am plecat fara ca acesta sa stie.Am trait momente de umilinta si rusine in acelasi timp sa ajungi sa pleci pe furis cu proprii tai stupi ca si cum ar fi furati.Povestea mea nu are importanta.Atentie dragi apicultori si nu numai,nu va lacomiti si nu va inhamati in afaceri cu indivizi fara acte notariale,contracte etc, recunoscute de stat.Domnule profesor nu sunteti numai prof. de mate cunoasteti si destula psihologie ,stiu ca aveti putere sa treceti mai departe chiar daca inregistrati pierderi colosale,aveti o sotie minunata care va sustien si va este alaturi si noi datorita materialelor video pe care le urcati pe net va suntem aproape.Cred cu tarie ca omenirea se indreapta spre civilizatie si printre putinii care deja traiesc acolo sunteti Dumneavoastra,ceilalti fara scrupule,ignoranti,mincinosi,hoti,talhari, supravetuiesc Domnule Ursu,iar supravetuirea nu este in alta parte decat la animalele salbatice care nu au ce cauta si vor disparea din civilizatie.Va urez succes si faca ca dreptatea sa triunfe si sa ne fiti alaturi cat mai mult timp.
Cu respect Vasile Misloschi!

Anonim spunea...

Stati linistit domnule profesor. Nemernicii se ingroapa singuri si chiar daca se intovarasesc cu alti ticalosi, Dumnezeu este mare si judeca asa cum justitia umana nu o poate face niciodata .
Nu este corect sa vi se intample asa ceva, dar nu va necajiti prea tare - veti primi inapoi inzecit
ceea ce vi s-a luat prin furt si abuzuri, iar hotii vor pierde inmiit. Domane Ajuta !
Cu deosebita stima si multumiri pentru munca dvs.
Teodor Daniel, Bucuresti

Anonim spunea...

Domnule Profesor cea ce s-a intamplat, este o poveste in care munca dumneavostra de o viata (probabil egala cu varsta infracorului) a ajuns pe mana cui nu trebuie.....si este cutremurator de trist ! Ba mai mult justitia nici macar nu va tine partea ... Dar Domnule Profesor oare aceasta poveste nu cumva este pusa la cale de cineva de la Bucuresti , datorita "problemelor" cu ministerul invatamantului ? Eu cred ca acest lucru a fost premeditat ....In Romania pana nu vor iesi toti in strada ca sa indepartam SECURITATEA si familiile lor NU se va face dreptate ! Mafia in Romania a atins cote ALARMANTE ! Domnule Profesor , eu va sugerez sa nu va lasati , iar daca justitia din Romania nu va face dreptate , faceti plagere la Bruxelles ! NU SE POATE CA MUNCA UNUI OM DE O VIATA SA FIE BATJOCORITA DE UN NEMERNIC SI ACOPERIT DE JUSTITIE !!! Romania are nevoie de o REVOLUTIE !
Astept noutati in dosraul D-stra si sper sa fie de bine .
Cu stima ,
Bogdan Asaftei

Anonim spunea...

Eu sunt Alexandru din Budapesta. Am inceput albinaritul urmind sfaturile Dumneavoastra. Nu-mi vine sa cred ca exista intr-o tara membbra a UE asa ceva. Sa va dea Dumnezeu putere si sanatate Domnule profesor!

blogul unui chitarist spunea...

Mosule sunt apicultor de vreo 15 ani am urmarit si eu filmuletele mata m-am indignat si eu de situatia asta . Am trecut si eu printr-o perioada 7 ani de judecata cu alta cauza. Am ceva experienta cu sistemul.problema mata eca crezi ca poti sa-i inveti pe astia sa-si faca anchetele.Ce faci dumneata e ca mergi cu para si cu barfa si sa le sugerezi cum ar trebui sa-si faca treaba.Angajeaza-ti un avocat bun care sa-si faca treaba.In rahatu asta se pare ca ai intrat cu voie.As fi curios sa aflu si pareri de cealalta parte.Stupinase pare ca ai dat-o de bunavoie.Asvrea sa vb peste vreo 7 ani cand se va termina procesul si veti mai avea o ex perienta la activ.Succes si aveti grija cu sanataea ca eu am ajuns pe la doctordin cauza asta!!

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU