ANUNT 2018: Miere de albine din Biostupi (2016 - 15 RON/KG | 2017 - 25 RON/KG) ambalata in bidoane de 6L sau 5L precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

ANUNT 2018: 16-18 Februarie 2018 - Targul Mierii Campina (Casa Tineretului) | 3-4 Martie 2018 - Targul Apicol Cluj-Napoca (Parcarea Cora) | 10-11 Martie 2018 - Targul apicol de la Iasi (Parcarea Carrefour Era - Pacurari) - Bio Stup va fi expus si disponibil pentru comercializare. Va asteptam!

Iernatul optim al albinelor - sfaturi practice

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Suntem la mica stupina a domnului Viorel SFICHI (constructorul profesionist al Bio Stupului - Ioan URSU) si ne uitam in paralel la modul cum ierneaza albinele 2 in 1 sau 3 in 1. Discutia este plina de sfaturi practice despre iernatul optim al albinelor pe care speram sa le gasiti utile. Pregatirea albinelor pentru iarna, impachetarea stupilor pentru iarna, impachetarea stupilor, pregatirea stupilor pentru iernat, iernatul albinelor, apicultura pentru incepatori, lucrari de toamna in stupina. Filmat pe 5 Decembrie 2011.

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Un comentariu:

Anonim spunea...

Buna ziua,ma numesc Constantin Marcel,sunt din Brasov si anul acesta am devenit apicultor cu 4 roiuri din luna iunie dupa ce in prealabil, in iarna 2010/2011l-am descoperi pe internet pe d-l profesor Ursu care m-a fascinat si ma determinat sa ma apuc de apicultura.Am cupmarat 2 stupi bio pe care i-am populat cu 4 roiuri asa cum am spus. O familie s-a dezvoltat mai mult si am fost nevoit sa o mut intr-o cutie daruita de un prieten.Asta toamna nu am reusit sa le reunesc in aceiasi cutie. Sunt ingrijorat despre cele doua familii separate. Sfatuiti-ma va rog. Pot sa le transvazez intr-o singura cutie la data aceasta 30.12.2011??si in ce conditii?? Va rog sa ma indrumati. Mii de multumiri si sa va dea Dumnezeu sanatate si putere de munca! mconstantin27@yahoo.com

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU