ANUNT 2019: Dragilor am ajuns la o varsta la care nu mai pot face fata singur muncii la o stupina asa mare si am hotarat sa pastrez doar strictul necesar. Mai mult, doresc sa ma axez in principal pe proiectul cu educatia elevilor la matematica iar munca la stupina imi consuma foarte mult timp. Asadar vreau sa vand surplusul de biostupi deja pregatiti cu roi pe 6 rame, cu ramele pline cu miere cu tot. Pretul unui roi este in jur de 290 RON, dar totul este negociabil in functie de cantitate si va rog sa ma sunati Tel: 0722.786.515 pentru a discuta concret ce doriti sa cumparati. Aici gasiti un film cu o prezentare

Discutie cu 2 apicultori incepatori despre inmultirea albinelor si captarea naturala a varroa

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Suntem pe 5 Iunie 2014 la stupina si discutam cu 2 apicultori incepatori in timp ce pregatesc o recolta de matci tinere, aduse de la Manastirea Tisa Silvestri, pentru a le distribui in nuclee de imperechere. Discutia este utila in special apicultorilor incepatori, pentru ca vor putea gasi raspunsuri la unele intrebari de apicultura pe care le-ar avea. Repere din acest film:
Min 25:30 - Plantam tinerele matci pe o rama cu miere pentru a se putea hrani inainte de a le distribui
Min 1:16:20 - Matca de schimb linistit a familiei de baza
Min 1:32:40 - Rama capcana a varroa si explicatii despre felul cum actioneaza acest parazit foarte periculos
Versiunea acestui film pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU