ANUNT 2018: Miere de albine din Biostupi (2016 - 15 RON/KG | 2017 - 25 RON/KG) ambalata in bidoane de 6L sau 5L precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

ANUNT 2018: 16-18 Februarie 2018 - Targul Mierii Campina (Casa Tineretului) | 3-4 Martie 2018 - Targul Apicol Cluj-Napoca (Parcarea Cora) | 10-11 Martie 2018 - Targul apicol de la Iasi (Parcarea Carrefour Era - Pacurari) - Bio Stup va fi expus si disponibil pentru comercializare. Va asteptam!

Discutie cu un roman din Italia despre apicultura de acolo si despre avantajele Bio Stupului

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Filmat pe 4 Iunie 2013. Am profitat de intalnirea cu Cristi, un tanar roman ce lucreaza in Italia de 9 ani si care s-a apucat de apicultura dupa ce m-a gasit pe Internet. In prima parte a filmului avem o discutie despre felul cum se face apicultura in Italia, despre avantajele pe care le aduce Bio Stupul si despre dragostea pentru albine. Acum la venirea in tara a luat si un "Bio Stup - Ioan Ursu", cu care va merge in Italia si-l va prezenta celor de la asociatie de apicultura. I-am mai aratat si modul in care se poate introduce matca in familia nou creata si am discutat despre timpul dupa care se poate ridica diafragma cu cele 4 ochiuri. Daca nu se respecta timpul minim de 24 de ore si se deschid ochiurile Hanneman mai devreme, matca nu este acceptata. Am prezentat un caz concret de introducere a matcii dupa 6 ore si felul in care a reactionat familia de albine il vedeti in film.

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU