ANUNT 2018: Miere de albine din Biostupi (2016 - 15 RON/KG | 2017 - 25 RON/KG) ambalata in bidoane de 6L sau 5L precum si alte produse apicole. Mai multe detalii aici.

ANUNT 2018: 16-18 Februarie 2018 - Targul Mierii Campina (Casa Tineretului) | 3-4 Martie 2018 - Targul Apicol Cluj-Napoca (Parcarea Cora) | 10-11 Martie 2018 - Targul apicol de la Iasi (Parcarea Carrefour Era - Pacurari) - Bio Stup va fi expus si disponibil pentru comercializare. Va asteptam!

Selectia matcilor - problema cea mai importanta a momentului

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Filmat pe 12 Mai 2013. Presat de unele probleme urgente am ajuns din nou la stupul cu cele 3 nuclee filmat pe 11 Mai 2013 si analizam rama cu botca de schimb linistit pe care am recoltat-o de la familia cu matca de schimb linistit. Langa ea se afla o alta botca de calitate inferioare ce pare ca a ecluzionat asa ca trebuie sa vedem ce fel de matca a iesit din ea. Ne mutam apoi la o alta familie de albine orfanizata unde am intervenit cu o rama cu oua proaspete. De la minutul 28:00 ne mutam la familia cu matca de schimb linistit din filmul de pe 11 Mai 2013, pe care am intarit-o cu cateva rame cu puiet aproape de ecluzionare pentru a-i studia comportamentul. Repere din acest film:
- min 5:20 - Observam matca de schimb linistit iesita din botca de calitate mai slaba.
- min 10:00 - Sectionam si analizam botca de schimb linistit de calitate mai buna pentru a intelege ce s-a intamplat cu ea.

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU