ANUNT 2019: Dragilor am ajuns la o varsta la care nu mai pot face fata singur muncii la o stupina asa mare si am hotarat sa pastrez doar strictul necesar. Mai mult, doresc sa ma axez in principal pe proiectul cu educatia elevilor la matematica iar munca la stupina imi consuma foarte mult timp. Asadar vreau sa vand surplusul de biostupi deja pregatiti cu roi pe 6 rame, cu ramele pline cu miere cu tot. Pretul unui roi este in jur de 290 RON, dar totul este negociabil in functie de cantitate si va rog sa ma sunati Tel: 0722.786.515 pentru a discuta concret ce doriti sa cumparati. Aici gasiti un film cu o prezentare

Curiozitati apicole: Presiunea albinelor pentru a determina o matca tanara sa se imperecheze

Pachetele de DVD-uri "SCOALA DE APICULTURA" - prof. Ioan URSU - DETALII AICI

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Urmariti-ma si pe Twitter
Filme de apicultura si pe PROFUL ONLINE TV
Va prezint un scurt film in care observam comportamentul ablinelor fata de o tanara matca care a intarziat sa iasa la zborul de imperechere precum si felul in care putem interveni pentru a ajuta la rezolvarea acestei probleme. Filmat pe 1 August 2011.

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?
Introduceti adresa E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul. Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed: http://feeds.feedburner.com/ApiculuraOnline-ProfIoanUrsuTel0722786515

Delivered by FeedBurner

Un comentariu:

Anonim spunea...

Domnule profesor, vă scrie un coleg de breaslă care ca şi dv. nu mai profesează.În 1999, cu soţia am plecat în America, trecând de la condei la şurubelniţă, de la catedră la şantier, în Detroit statul Michigan. În 6 ani,am agonisit cât nu reuşeam la catedră, nici în 2 vieţi.Acum, mai avem un pas până devenim tineri pensionari, dar fiind la vârta deplinei maturităţi, avem ca şi dv. foarte mute de împlinit. La ,,Căsuţa din poveste", construită lângă liziera păduii, am doi stupi orizontali şi o carte din 1948 (Călăuza stuparului)şi încerc să pătrund în minunata îMPĂRĂŢIE A ALBINUŢE3LOR !Descoperindu-vă pe net, vă urmăre3sc, vă admir, vă felicit şi vă mulţumesc pentru toate câte am învăţat. Vă privesc mâinile muncite ce seamănă cu ale mele şi aş dori să observe acest amănunt şi acei tineri care caută alte căi de bunătare, împlinire sufletească şi fericire.Ştiu că suteţi foarte ocupat dar toamna asta, sper să vă pot întâlni pentru câteva momente de revelaţie reciprocă. Până atunci vă trimit câteva gânduri prinse frumosîn rânduri: ,,Cine-a pomenit vre-odată URSUL meşter la albine?. . .E-o poveste-adevărată, despe-un OM, un om de bine! Nu pot spune-n 3 cuvinte cât e de mărinimos, E profesor, ia aminte, bun, simpatic şi sfătos. Sincer, îţi aşterne-n faţă toată taina stupului Şi cu drag îţi pune-n braţă, toată expierienţa lui. Cu noua tehnologie, stupul BIO inventat, Ursul a făcut să fie de albine acultat! Voi care iubiţi gâzuţa ce te-nvaţă să fii bun, Nu mai staţi, pe Net fuguţa şi vedeţi ce eu vă spun: Doar cu VIDIO MANUALUL poţi intra-n împărăţie, unde Ursul te învaţă cum trăiesc în armonie, mii de vietăţi grăbite, care-n ordine deplină, adună de zor nectarul într-un stup, CA O UZINĂ! TREI ÎN UNUL, ESTE RODUL TRUDEI URSULUI DE-O VIAŢĂ ŞI CU VIDIO-MANUALUL ŞI PE TINE TE ÎNVAŢĂ!" P.S. Tot ce-am scris aici cu drag, e din suflet şi-i firesc. Nu mă las în tomna asta, până nu vă întâlnesc! Prof. Ionel Davidiuc, Dragomirna, Suceva. Tel 0743433552 Dacă sjungeţi cândva pe meleagurile Mănăstirii Dragomirna, vă aşteptăm cu drag!

Trimiteți un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU